Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přání k Narozeninám

9sqfeh6idh.jpg

Tak tiše jako sen,přišel Tvých narozenin den.Žij blaze v plném zdraví,užívej toho ,co Tě baví.Ať splní se Ti nejtajnější přání,ať nepřemýšlíš do svítání.Ať se na Tebe jen štěstí směje,to ze srdce Ti přeje....

ofyd75c7rq.gif

Čas nám letí ,děti rostou,já Ti přeji větou prostou:Dlouhá léta,hodně zdraví,jak se to dál vlastně praví?Buď dnes šťastná,připij vína,Tvá kamarádka nezapomíná.

ofyd75c7rq.gif

Přeji Ti,aby Ti vítr do cesty vál štěstí,abys dobře vybíral na rozcestí,aby Tě nikdy nikdo neopustil,abys odpouštěl vše,cos dosud neodpustil,abys uměl lásku dát a říci větu Mám Tě rád.

ofyd75c7rq.gif

Život Ti píše zas o rok víc,slovíčkem psaným chci Ti teď říct:žij podle svého,měj pevné zdraví,narozky oslav tak,jak se slaví.Popíjej vínečko,písničku zpívej,s veselou náladou na svět se dívej.

ofyd75c7rq.gif

Krásné narozeniny chci Ti přát,ať máš spoustu lásky komu dát,ať štěstí a úsměv na tváři Tě na cestě životem provází,a když nebudeš vědět jakou cestou se dát,poslechni své srdce,nemusíš se bát.

ofyd75c7rq.gif

Nepoznám Tvoje přání,neví,co Ti k narozeninám přát,jen zdraví a štěstí,protože je to to nejdůležitější,co Ti život může dát.

ofyd75c7rq.gif

Až probudíš se v den Tvých narozenin a všichni kolem Ti budou přát,chtěla bych ač není mi přáno,jít a velkou pusu Ti dát.

ofyd75c7rq.gif

Na křídlech motýlích přilétá přáníčko,aby Ti, Klárinko, svítilo sluníčko.Sluníčko štěstí, lásky a naděje,ať se Tvé srdíčko radostí zasměje.Přijmi naše blahopřání,nechť plní se Tvé sny a přání!
A to naše shrne věta - štěstí, zdraví dlouhá léta.

ofyd75c7rq.gif

Dneska budeš slavit,ať se hlavně bavíš.S přáteli popíjej,krásně si i zazpívej.Zdravíčko ať slouží ti,to ti přeje

ofyd75c7rq.gif

Myšák s myškou šeptají,že dnes narozky oslavíš.Je Ti dneska o rok víc,nedělej si z toho nic.Krásně si je oslavuj,zdravíčko si opatruj.To Ti přeje

ofyd75c7rq.gif

Ač prosté je přání moje,však z upřímného srdce pochází,ať pevné je zdraví Tvoje,nechť tě štěstí provází.Všechno nejlepší k narozeninám přeje

ofyd75c7rq.gif

Koťátko, přeju Ti oceán zdraví, moře lásky, řeku přátelství, potok dobré nálady, fontánu štěstí, vodopád sexu, déšť něhy, pramen touhy a jen kapičku zklamání... Vodu mám rád, ale Tebe miluju mnohem víc! :)
Krásné narozeniny.

ofyd75c7rq.gif

Nepřežeň to s pařením,zacházej s alkoholem jako s kořením.Krásné narozeniny přeje

ofyd75c7rq.gif

Spoustu krásně strávených chvil,do dalších let mnoho sil.
Pevné zdraví ať provází Tě každým dnema štěstí chodí ruku v ruce s úsměvem.Ať smutek se drží v dáli na sto tisíc mila život je ještě krásnější, než doposud byl.

ofyd75c7rq.gif

Třicítka je už tady,my ti přejem pevné zdraví,peněz ať máš vždycky dosti a elánu do sytosti.Děti ať samou radost ti dělají a manžel ať tě taky nezlobí.Na chvilku ať tě ještě hrábě poslouchají,
ať ti věčně není zima a na zimu hodně dřeva.To je tak všechno, co chtěli jsme ti přát a říci.Kdo? No přece tví spolupracovníci.

ofyd75c7rq.gif

Ať každý Tvůj další denúsměvem je prozářen.Ať provází Tě chuť a síla,a zdraví ať moc neskomírá.Ať radost ze svých vnoučků máš,
a život dál plnými doušky užíváš.

ofyd75c7rq.gif

Narozeniny oslav tak, jak se slaví.Přejeme Ti hodně zdraví.Celý svět se dneska směje.Vše nejlepší Tobě přeje

ofyd75c7rq.gif

Přeji ti, abys byl jako archivní víno - nestárl, ale zrál a byl milován všemi, kteří tě ocení.Všechno nejlepší k narozeninám.

ofyd75c7rq.gif

Žít s radostí a milovat,mít pevné zdraví, s chutí pracovat,nepoznat nudu, mít dobré přátele,na problémy se dívat vesele.Pak jistě samo přijde štěstí.To ze srdce dnes přejeme ti.

9sqfeh6idh.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář