Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přání k svátku

014.jpg

Přeji Ti k svátku ze srdíčka,ať tě stále někdo hýčká,ať máš život jako sen,ať víš, jak si užít den.Od starostí žádné vrásky,v každé chvíli plno lásky.

002.gif

Mnoho jmen je v kalendáři,dneska tam jen to tvoje září,proto chci ti přát lásku, štěstí na pořád,ať se splní všechna přání tvá,to ti přeje....

003.gif

V kalendáři na mě září jedno jméno, které znám.Svátek slavíš, fajn se bavíš,a proto Ti povídám:Všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví a lásky přeje...

004.jpg

Píšu Ti jen pár řádků,od koho jsou, to snad víš,a přeji Ti v den Tvého svátku to nejkrásnější, o čem sníš.

005.jpg

Ať každý den se krásný zdá,pro Tebe a přání Tvá.Ať se splní Tvoje sny a nastanou jen krásné dny.Vše nejlepší k svátku přeje...

006.jpg

Košík plný kvítí chci Ti k Tvému svátku dát.K tomu sluníčko ať svítí,ať máš důvod, proč se smát!

007.jpg

Ja ti preju na tvuj svatek, v lete teplo, v zime chladek. Na jare kdyz vsechno puci, obut nohy do papuci, vyrazit si na zahradku - joj to bude jeste patku..!

008.jpg

Dnes nadesel den tveho svatku, proto prijmi techto par radku.Jiz si blaze v plnem zdravi, uzivej vseho co te bavi.Slunicko at vzdy te hreje to vse ti ....... preje.

009.gif

Tuhle kytku k jmeninam ze srdce ti posilam. K Tvemu svatku ti preju, co za penize neni k mani, stesti, lasku a splnena prani.

010.jpg

Kdybych sem mela psat, co vse bych ti chtela prat a dat, asi by si zjistil, jak moc rada te mam, sms je kratka a ma laska k tobe hodne velka. Proto ti preji vse co si jen v zivote muzes prat a hodne doufam ze i jedno prani budu ja, libam te na licka z celeho srdicka. Vse nejlepsi milacku

011.gif

Dnes chci Tobe (jmeno) prat, stesti, zdravi, pusinku dat. At mas v zivote lasky dost a hodne pratel pro radost. Preje ...

012.jpg

Preji Ti stesti v zivote, zivot ve zdravi, zdravi v poradku, poradek v hlave a hlavu v oblacich !

013.jpg

Kyticky jsou z lasky barevne, porad se jen na tebe smejeme. Tak bud hodny, bud sam sebou, stesti v lasce bude s tebou!!!

015.jpg

Rikaly mi noviny, ze mas dneska jmeniny, tak Ti preji k Tvemu svatku, hodne stesti, zdravi a malo zmatku, at Te v srdci laska hreje, to ti ... ... uprimne preje.

016.gif

Bud vzdy zdravy, silny, krasny, ze zivota radost mej. Se mnou preji hodne lasky, at se splni kazdy sen. Nikdy smutek nepotkavej, stastne smej se den co den ...

017.gif

Nohy si dej na stul - parada. A at Ti vsichni vlezou na zada. Na stolek par stamprlatek a oslavuj ten Svuj svatek.

018.jpg

Vse nejlepsi k tvemu svatku, hodne stesti, zdravi, darku, vyplneni mnohych prani hodne stesti, milovani, to je moje blahoprani.

019.jpg

Kazda zena dnes svatek slavi, tak Ti preju hodne zdravi, stesti, lasky, ze starosti zadne vrasky, vseobecnou pohodu, samou dobrou naladu. At se porad skvele mas, panaka si na to das! Vse nejlepsi preje ....

021.jpg

Svatek mas jen jednou v roce, at mas vzdycky sklenku v ruce, na zachytce mista dost, stesti zdravi moc a moc.

022.jpg

Vsechno stesti sveta, penez jak zelez, aby jsi zil(a) dlouha leta a laska byla "nerez" Ti preje ....

023.gif


Preji Ti stesti v zivote, zivot ve zdravi, zdravi v poradku, poradek v hlave a hlavu v oblacich !

024.jpg

Prozradil nam kalendar, a to neni zadny lhar, ze svuj svatek dnes slavis. Tak at se tedy dobre bavis, prejeme ti vsechno nej ... At mas zivot veselej.

025.jpg

Vse nejlepsi k Tvemu svatku, hodne stesti, malo zmatku. At splni se Tve kazde prani, od zapadu do svitani... ;-)

026.jpg

Ja ti preju na tvuj svatek, v lete teplo, v zime chladek. Na jare kdyz vsechno puci, obut nohy do papuci, vyrazit si na zahradku - joj to bude jeste patku..!

027.jpg

K svatku... Lasku, prachy, stesticko, hodne pevne zdravicko. At se z mladym nehadate, co nejdyl se radi mate. Camtanecku kotec, posila tvuj otec.

028.jpg


Hodne stesti dylinko, nase mile miminko :-D uz ti bude - kolik let? Nebo jenom svatek ted? Kazdopadne hodne kluku tech tu mame prece dost, ale k tomu hodne sexu toho tu potrebujeme ne??? Tvoje

029.gif

Vse nejlepsi k Tvemu svatku, hodne stesti, malo zmatku. To ti preje Tvoje znama, nemusi byt jmenovana....

030.jpg

Tu mas kytku, ty dobytku, k tvemu svatku, na pamatku.

031.gif

At ti stoji ve dne v noci, at ti stoji bez pomoci, at ti stoji po sto roku, krasna zena po tvem boku...

033.gif

K svatku... Lasku, prachy, stesticko, hodne pevne zdravicko. At se z mladym nehadate, co nejdyl se radi mate.

034.gif



Mily....., k tvemu svatku hodne pohody, stastne nahody, vyznamne dohody, legracni prihody a dalsi vyhody. Vsechno nejlepsi

035.gif

Oznamil mi kalendar a to neni zadny lhar, ze svatek dneska mas a proto ti preji: At hodne dobrych lidi znas, at porad vypadas, at zadnou nemoc nepotkas zkratka at se porad dobre mas. To vse a mnohem vic Ti preje ...

037.jpg

Vysypat kapsu, nakoupit basu, odstranit zatku, to je nase prani k svatku!

040.jpg

Vsechno nej at je ti hej, at ti slunce porat sviti, at mas zkratka super ziti. Hodne zdaru, zadnyho zmaru! Preje...

041.jpg

Hodne stesti, sexu,lasky, ale at z ni nemas vrasky! Kdyz mas teda dneska svatek, tak si hlavne uzij hratek. Hlavne nebud v lihu zase a nechovej se jako prase. Vsechno NEJ!!:))

042.gif

Ve vykladni skrini jsem zahledla milou a praktickou vec, rozhodla jsem se ti ji koupit k svatku, ale ..... potom jsem si uvedomila, ze to byl jen muj odraz ve skle. Vse nejlepsi k tvemu svatku!

045.jpg

K dnesnimu svatku vsechno nej, nej, nej, s alkoholem to moc neprehanej, pri uklidu se moc neztrhej a jen obskakovat se nechej

046.jpg

ZPIVEJ - jako by te nikdo neslysel, MILUJ - jako by te nikdo nezradil, TANCUJ - jako by te nikdo nevidel, ZIJ - jako by bylo nebe na zemi.

047.gif



 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Are you 18? Come in and don't be shy!

(loveawake.ru, 22. 1. 2022 3:24)

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

gratulace

(Jana ŠLAPÁKOVÁ, 22. 5. 2020 17:40)

Krásný sváteční den Ti přeji
Čenda

What you necessary to remember back ear-splitting blood oppression

(AWemabrammaBiz, 11. 10. 2018 12:11)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pas-cher-voiture/

Costly blood press symptoms

(AWemabrammaBiz, 27. 9. 2018 3:16)

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-generique-europe/

k svátku

(VEŘTATOVÁ JANA, 24. 5. 2016 9:10)

Prozradil nám kalendář, a to není žádný lhář, že svůj svátek dnes slavíš. Tak at se tedy dobře bavíš, přejeme ti všechno nej ... Ať máš život veselej.

vše nej k svátku

(Ciklerová Jana, 24. 5. 2016 9:07)

Prozradil nám kalendář, a to není žádný lhář, že svůj svátek dnes slavíš. Tak at se tedy dobře bavíš, přejeme ti všechno nej ... Ať máš život veselej.

hezký , boží , woou :)

(nela, 16. 7. 2014 16:29)

fakt boží