Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přání na dobrou noc

wapster63363822.jpg

Dřív než půjdu spát,chci Ti krásnou noc přát,ať splní se Ti ten nejtajnější sen,ať se probudíš v ten nejkrásnější den,ať mě navždy v srdci máš a stále na mě vzpomínáš.

no11.jpg

Když usínám hvězd je plné nebe a já v každé z nich vidím jenom Tebe.Už oi zavírám a sladce usínám o Tobě si nechám zdát,jak  mě máš asi rád.

2mte13piwhol9n50n7f8.jpg

Teď už vím,že máš mě rád,proto můžu klidně spát.Zavřu oči a budu snít,že jen s Tebou chchci teď být.

008.jpg

Dobrou noc a krásné snění,přeje ta co s Tebou není.Pusinku sladkou posílám a mile na Tebe vzpomínám.Měj se sladce moc,já Ti přeji dobrou noc.

9wo9pfobl15f7l9ykl8e.jpg

Ten nejhezčí sen,ať se Ti dnes zdá,že Tě pod nočním nebem líbám já.Ať si Tě odnese dnešní noc,ať zjistíš,že miluji Tě moc.

022.gif

Když zavírám víčka,vidím Tebe.Jsi jako hvězdami poseté nebe.Když usínám o Tobě sním.Miluji Tě,to jistě vím.Spinkej sladce,krásně sni,než se opět rozední.

33aqfqx.jpg

S láskou přeji krásné snění,klukovi, co se mnou není.Krásné sny a klidný spánek,polibek Ti nese vánek.Tak dobrou noc lásko má,měsíc mi Tě pohlídá.

68ed3f25b6889f6f.jpg

Z večera ,když hvězdy svití, já na tebe vzpomínám a po té co se  nejvíc třpytí, polibek ti posílám,byl jsi můj kamarád ,teď mi si víc,doufám ,že pochopíš co tím chci říct.

438.gif

Dávno už slunce zhaslo a tma pohlcuje nás. A na mě přišlo to že myslím na Tebe zas. Už asi spíš a mně to nejde. Spím, kdy ty bdíš, co na tom sejde. Snad najdeš zas čas a já uslyším tvůj milý hlas.

620abe904647ace51cbec0ca686ae6f1_web.jpg

Ať Tvé srdce vždy jen lásku dává, ať Tvé rty jsou jak žhavá láva, nechť Tvé oči mají svou čarovnou moc, nechť spíš sladce celičkou krásnou noc ...

2312-k.v-h.png

V náručí tmy tiše usínáš...přeji ti ať jenom krásné sny máš...a zítra až dosníš svůj sen,ať máš krásný celý den.

2388.jpg

Teď už tiše sníš si sen,pro tebe je určen jen,spi a sladké sníky,za to že jsi díky.

011111.jpg

 Až vyjdou hvězdy,koukni se na nebe.Všechna ta světýlka svítí jen pro Tebe.

azaoiewnt5olw4rgn35a.jpg

Když sluneční paprsky zem naposledy pohladí a do peřin západu se schovají, popřeji Ti sladké snění a že Tě miluji, ať všichni vědí.

ba059.jpg

Broučku můj jediný,Jak sleduju hodiny,Je čas jít spát A krásné sny ti přát.

bns28syj76kfu5glwbsn.jpg

Když slunce zapadá a červánky obklopují nás, já myslím jen na Tebe a chci být s tebou zas! Když luna svítí a já už jdu spát, mám chuť jít za tebou, nebo aspoň s tebou si psát!!!

c4644cc6e679d5de68dae0c8f9d639a8_web.jpg

Dobrou noc lásko má,do ouška bych ti ráda šeptala,ale marně slova ze rtů plynou,noční tmou se tiše linou.Tak pootevři okno své,ať hvězdy pošlou přání mé,z duše tak moc upřímné,ať se ti krásně sní,do té doby, než se ráno rozední.

cvjr0dfqiup8biz1m09p.jpg

Na temné obloze hvězdička pluje,střeží ji dívka, která tě miluje.Kouká se na tebe a přání vysloví,z malého pytlíčku krásné sny vyloví.A na křídlech andělů je posílá tobě!

dn028.jpg

Dobrou noc lásko má,do ouška bych ti ráda šeptala,ale marně slova ze rtů plynou,noční tmou se tiše linou.Tak pootevři okno své,ať hvězdy pošlou přání mé,z duše tak moc upřímné,ať se ti krásně sní,do té doby, než se ráno rozední.

dn043.jpg

Každým večerním vánkem,polibek Ti posílám,mé rty šeptají Tvé jméno,
pak teprve usínám.

dobrou-noc-panna.gif

Dřív než půjdeš dneska spát,Dobrou noc chtěla bych ti dát,Políbit tě lehce na rty,Kousek sebe k tomu dát ti.

f64a6955b22cd1e328c89f31bc99de4b_web.bmp.jpeg

Zavři očka svý, klidně, sladce spi. Kolébat Tě budou andilci malinci. A ti mají velkou moc, když Ti bude smutno, přijdou na pomoc. Pofoukaji to, co boli, Tvoje očka rozveseli. Na dobrou noc, posílám Ti pusinek moc moc moc

fota-z-mobilu-ztc-157.jpg

Hezounky se vyspinkej,jen nádherné sníky měj.A zítra jen samé štěstíčko,pro moje skvělé sluníčko!Miluju tě a nezklamu tě.

fota-z-mobilu-ztc-189.gif

S láskou přeji krásné snění, klukovi, co se mnou není. Krásné sny a klidný spánek, polibek Ti nese vánek. Tak dobrou noc lásko má, měsíc mi Tě pohlídá.

gfv1j6t3un8pdhqiy123.png

Moc mi tady někdo chybí,ten nejmilejší ze všech lidí.Spinkej krásně, ty můj broučku,zavři očka pomaloučku.Zavři očka, ať jsi po tmě,ať se ti zdá něco o mně.

gos0yc8jhuk16q1wr7bf.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

basne

(Katerina, 9. 1. 2014 23:27)

Moc dekuji za super basne hodne mi dali inspiraci jak poprat sve lasce na dobrou noc